Om NiboTech AB

Försäljning av kompaktlastare MultiOne, Eurocomach grävmaskiner, Venieri hjullastare, vedklyvar, släpvagnar och redskap till entreprenadmaskiner.

Vi som driver NiboTech AB heter Kimmo Niskala och Per-Erik Boman, vänner sedan länge och nu också kompanjoner i detta nybildade företag.
Vi har lång erfarenhet av maskiner och har båda jobbat inom skogsmaskinsbranschen med service, reservdelar och försäljning av dessa i norra Sverige. Vi sadlar nu om och vårt företag kommer i huvudsak att syssla med försäljning av små kompaktlastare av märket MultiOne, men också vedklyvar, släpvagnar och redskap till entreprenadmaskiner, fordonsbelysning och kamerasatser samt utföra service och installationer. Hösten 2018 kom vi i kontakt med det italienska företaget MultiOne och efter ett besök vid företagets fabrik i Vicenza Italien såg vi potentialen i deras små, multifunktionella kompaktlastare.

Traktorerna lämpar sig både för privatpersoner i behov av ett smidigt arbetsredskap i trädgården, skogen eller i jordbruket, samt för företag inom olika branscher. Med över 170 olika originalredskap kan dessa maskiner enkelt anpassas för olika typer av arbeten och deras smidighet och allsidighet gör dem till ett mångsidigt arbetsredskap. Vi utför även motoroptimering, löser problem med AD-Blue, DPF, EGR mm till många olika typer av fordon. NiboTech AB har sitt säte i HaparandaFörsäljningsområde - Norra Sverige, Norra Finland. Vi erbjuder enbart kvalitetsprodukter, och professionell service.
Vårt motto är att alltid ha kunden i fokus med goda och långsiktiga kundrelationer.
Ett möte med oss hjälper dig att få den bästa produkten och den bästa servicen för er! Vi har även Demomaskiner och begagnat i viss mån. Kontakta oss så hjälper vi er mer än gärna!

Kimmo Niskala

Försäljning och reservdelar
070-355 7042

Per-Erik Boman

Försäljning och service
Tele: 070-2968336